Banner_Ontspanning

Fit Met Massage | Petra Vennik
Gezond Met Voeding | Petra Vennik
Welkom op de website Fit met Massage van Petra Vennik.

Ik, Petra Vennik, ben gevestigd in Eerbeek.
Van origine ben ik (HBO) voedingsdeskundige en via verschillende vakgebieden heb ik in 2007 mijn diploma gehaald voor sportmasseur in Arnhem. In september 2009 heb ik de kans gekregen om van mijn hobby mijn werk te maken bij een groot sportcentrum in Zwolle. Hier heb ik veel ervaring opgedaan en werkte ik samen met de fysiotherapiepraktijk Medisport. Vanaf februari 2012 ben ik vanuit huis werkzaam om massages in Eerbeek te verzorgen en vanaf 2015 heb ik massage ervaringen opgedaan bij Thermen Bussloo.

Om zo divers mogelijk te zijn heb ik, naast sportmassage, diverse scholingscursussen gevolgd zoals: Massage bij Kanker, Manuele lymfedrainage, basistechnieken Rebalancing, Trager & Dorntherapie, Zwangerschapsmassage, Rebozo en Stoelmassage. Omdat vakdeskundigheid in het massagevak heel belangrijk is volg ik ieder jaar een bijscholingscursus om van verschillende ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Hierdoor blijven mijn massages maatwerk en uniek.

Mijn specialiteiten liggen op het gebied van nazorg bij mensen die fysiotherapeutisch zijn uitbehandeld, gewrichtsontspanning en massage bij Kanker.

Naast deze “liggende”vormen van massage, is stoelmassage een belangrijk alternatief. Ook wel bedrijfsmassages genoemd. Deze vorm van massage is laagdrempelig en kan desgewenst op locatie thuis en bij bedrijven worden verzorgd.

Heeft u belangstelling of heeft u vragen, dan hoor ik dit graag van U.

Met vriendelijke groet, Petra Vennik.
 • (Gewrichts)ontspanningsmassage

  Stacks Image 24274
  Door de brede basiskennis van Trager, Rebalancing en Dorntherapie wordt er gebruik gemaakt van gewichtsontspannende technieken. Veelal worden deze technieken ook tijdens een ontspanningsmassage van 60 of 90 minuten toegepast.

  Lees verder ->
 • Sportmassage

  Stacks Image 24290
  Tijdens het sporten komt er veel belasting op de spieren en vormen er afvalstoffen, zoals bijvoorbeeld melkzuur.
  Wanneer het lichaam niet voldoende rust of ontspanning krijgt, zullen de afvalstoffen zich in de spieren ophopen en dat voelt u als stijfheid / spierpijn

  Lees verder ->
 • Massage bij kanker

  Stacks Image 24322
  Ontspant het lichaam, ondersteunt het herstel.
   Kanker is een ingrijpende ziekte en helaas worden steeds meer mensen geconfronteerd met deze ziekte.

  Lees verder ->
 • Manuele Lymfedrainage

  Stacks Image 24376
  Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die wordt toegepast bij de behandeling van mensen met lymfoedeem of sportletsel. Bijvoorbeeld: verstuikingen, bloeduitstortingen, spierpijnen, reumatische klachten, huid en orgaan klachten en stress.

  Lees verer ->
 • Zwangerschapsmassage

  Zwangerschapsmassage

  De zwangerschapsperiode is een mooie tijd waarin veel veranderd in het lichaam van de aanstaande moeder. Zo zijn er fysieke en hormonale veranderingen. Veel voorkomende klachten tijdens een zwangerschapsperiode zijn pijn in de rug, nek en schouders,vocht vasthouden, bekkenklachten en kramp in de kuiten. De aandacht tijdens de zwangerschapsmassage kan de pijn direct verlichten en de bloedcirculatie extra op gang brengen om overtollig vocht af te drijven.

  Lees verder ->
 • Stoelmassage

  Stacks Image 24347
  Stoelmassage is een eenvoudige vorm van massage welke als particulier of binnen het bedrijfsleven veelvuldig wordt toegepast. In het bedrijfsleven wordt het toegepast als preventie van ziekteverzuim, ter bevordering van de welzijn van medewerkers en ter verhoging van de werksfeer.

  Lees verder ->
 • Massage powered by Aqua-Aurora
  Stacks Image 24365
  Vanaf heden worden de massages van Fit met Massage extra ondersteund met de Vitalize techniek van Aqua-Aurora. Onder de massagetafel ligt een energetische plaat. De energetische werking versterkt de intensiteit van de massage.

  Lees verder ->
Aangesloten bij BMS Belangenvereniging Massage en Sportverzorging
Inschrijving KVK 54620961

Copyright Fit met Massage | Webdesign door Famba Webdesign