Banner_Ontspanning

BEHANDELINGEN
_____________________________
(Gewrichts)ontspanningsmassage
_____________________________
Sportmassage
_____________________________
Massage bij kanker
_____________________________
Manuele Lymfedrainage
_____________________________
Zwangerschapsmassage
_____________________________
Stoelmassage
_____________________________
Massage power by Aqua-Aurora
_____________________________
Stacks Image 24290
Massage bij Kanker

Ontspant het lichaam, ondersteunt het herstel
 
Kanker is een ingrijpende ziekte en helaas worden steeds meer mensen geconfronteerd met deze ziekte. Uw wereld verandert op het moment dat de diagnose is gesteld en u valt van de ene onderzoek naar de andere en dan nog niet te spreken over alle behandelingen die volgen.
Dit heeft veel impact op het lichamelijk en geestelijk welzijn van onze gezondheid. Het is een zware periode met veel vragen en onrust, waarbij de ziekte centraal staat en u niet weet waar uw toekomst naar toe gaat.
Juist in deze moeilijke tijd is het belangrijk uw lichaam ontspanning te geven. Ontspanning kan het genezingsproces bevorderen en geeft je eigen inzicht om uw lichaam weer vertrouwen te geven.
 
De massagebehandeling
Alle aandacht is gericht op het ontspannen van het lichaam. Massage bij Kanker biedt geen genezing maar helpt mee in het ontspannen en helpt het contact met het lichaam te hertellen. Zodat uw vertrouwen in het lichaam herstellen kan. Massage kan helpen bij symptomen als pijn, slapeloosheid, vermoeidheid, angst, eenzaamheid, stress en depressie te verminderen.
 
Fit met Massage Maatwerkconcept
Wanneer kan er wel of niet gemasseerd worden in uw situatie bij Kanker? Op voorhand wordt er een uitgebreide anamnese gehouden, deze is eenmalig zodat duidelijk is waar wel en niet gemasseerd kan worden maar belangrijker nog: wat past bij uw situatie!
 
Massage kan in alle fasen van het ziekteproces gegeven worden. voor, tijdens en na de behandelingen. Maar ook tijdens de palliatieve/terminale fase. In alle gevallen wordt rekening gehouden met de algehele conditie van uw lichaam op dat moment. De massagedruk, -duur en het te behandelende lichaamsdeel word in nauw overleg met u afgestemd.
 
Wanneer u vragen heeft over massage bij Kanker schroom dan niet om te bellen.
Aangesloten bij BMS Belangenvereniging Massage en Sportverzorging
Inschrijving KVK 54620961

Copyright Fit met Massage | Webdesign door Famba Webdesign