Banner_Stoel

Stacks Image 1836
Bedrijfsmassages fiscaal aantrekkelijk.

Voor bedrijven die stoelmassage willen toepassen bij de medewerkers is er een rustige ruimte nodig van minimaal 9 m2.
De stoel wordt door de masseuse meegebracht. Medewerkers ondergaan, volledig gekleed, een massage van de rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen. Dit alles in een sessie van ongeveer 10 tot 15 of 20 tot 25 minuten. Dit is afhankelijk van de afspraken die hierover zijn gemaakt.
Vooraf aan een afgesproken massage dag wordt een lijst bij een coördinator gelegd waarop medewerkers kunnen intekenen voor een massage. Zo weet de masseur precies wie er komt. Voor de eerste keer dat de masseur komt, wordt er een intekenlijst uitgedeeld, waarbij een aantal persoonlijke vragen m.b.t. de gezondheid worden gesteld, welke van belang kunnen zijn voor de massage. Uiteraard heeft de masseur een beroepsgeheim. Informatie blijft dan ook tussen de masseur en de medewerker.

Voor bedrijfsmatige stoelmassages wordt er een offerte op maat gemaakt. Het tarief is afhankelijk van het aantal massages en de frequentie.
Er is een fiscale aftrekbaarheid mogelijk wanneer een bedrijf een ARBO reglement voert, waarin stoelmassages zijn opgenomen. Fiscale aftrekbaarheid stoelmassage voor bedrijven. Klik hier voor meer informatie.

Let op !
Wetten en regels zijn aan verandering onderhevig. Fit met massage.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de correctheid van de bijgevoegde gegevens in het PDF bestand.

download-pdf
Aangesloten bij BMS Belangenvereniging Massage en Sportverzorging
Inschrijving KVK 54620961

Copyright Fit met Massage | Webdesign door Famba Webdesign